30.09.2009, 22:19
Też nie lubię phpBB by przemo ze względów na bezpieczeństwo skrypu (łatwo się na nie włamać z tego co słyszałem)
przemoNOT - czyli ciekawa akcja
|
30.09.2009, 22:19
Też nie lubię phpBB by przemo ze względów na bezpieczeństwo skrypu (łatwo się na nie włamać z tego co słyszałem)
02.10.2009, 18:00
Miałem przyjemność kiedyś poznać się osobiście z Przemkiem, uważam dla przykładu, że autorowi strony puma.pomorze.pl jeeszcze wiele brakuje do poziomu przemo. Lucider masz rację, tak profesjonalnej strony jeszcze nie widziałem
Zauważcie ile lat już owy skrypt php by przemo funkcjonuje w internecie i jeszcze znajdą się fora, które z niego korzystają... Prawda jest taka, że od momentu powstania dzieła Przemka minęło wiele czasu, więc i standardy bezpieczeństwa już są inne... Potwierdzam, że być może nie jest najlepszym rozwiązaniem korzystanie z owego skryptu, mając na uwadze dzisiejsze inne darmowe rozwiązania, ale panooowiee... na litość boską... nie w ten sposób, bo Przemek sobie na to na pewno nie zasłużył. Wykonał kawał dobrej roboty, więc odrobinę szacunku, a nie szczeniackie zachowanie, podobne do autora akcji przemoNOT. haku piszesz, że SŁYSZAŁEŚ o możliwości włamu do skryptu... a widziałeś taki włam na własne oczy? Zasłyszane argumenty wcale nie są dobre. Przecież o swoim mózgu także słyszałeś, że go masz... a widziałeś go kiedykolwiek? Tak ku przemyśleniu...
26.06.2010, 16:56
(26.06.2010, 12:00)#WireBoot napisał(a): Czy wiecie czemu strona znikła z sieci? Koniec akcji? Tu masz odpowiedź: Cytat:Domena przemonot.pl została zablokowana z powodu podania błędnych danych podczas rejestracji. -- WebNuLL Ubuntu (Linux dla ludzi) | Blog komputerowy | Linux Mint
26.06.2010, 17:09
(26.06.2010, 16:56)WebNuLL napisał(a):Czyżby strach? o.OCytat:Domena przemonot.pl została zablokowana z powodu podania błędnych danych podczas rejestracji. Fakt, faktem przemo jak dla mnie nie jest dobry. Fakt, dla początkujących, zabawa jest, sporo opcji. A co jak forum urośnie? Ostatnio nawet dobry bajzel z przemo był (wysyłanie haseł)
26.06.2010, 18:33
Przemo "gdy urośnie" strasznie zamula, lubi zjadać dużo transferu. Może i z opcji jest dobry, ale po co komu tysiące niepotrzebnych funkcji, jak można np. w PHPBB 3 zainstalować kilka przydatnych i to i tak będzie lepiej chodziło
https://bartlomiej.info |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |