Ulubiony artysta/artstka: Cristina Scabbia ( zespół: Lacuna_Coil ), Serj Tankian, Daron Malkian ( zespoły: System Of A Down, Scars On Broadway )
-- WebNuLL
-- WebNuLL
Ubuntu (Linux dla ludzi) | Blog komputerowy | Linux Mint
Czego lub kogo słuchacie ?
|
Ulubiony artysta/artstka: Cristina Scabbia ( zespół: Lacuna_Coil ), Serj Tankian, Daron Malkian ( zespoły: System Of A Down, Scars On Broadway )
-- WebNuLL Ubuntu (Linux dla ludzi) | Blog komputerowy | Linux Mint
31.08.2010, 13:00
Zapomniałem dodać jeszcze Rammenstein - też ostatnio słucham świetne
W tym filmiku są 3 utworki, które Mi się podobają Rammenstein - Feuer Frei Apocalyptica - Ion Two Steps From Hell - Chopperhead -- WebNuLL Ubuntu (Linux dla ludzi) | Blog komputerowy | Linux Mint
07.06.2011, 14:27
W zaleznosci od humoru... czasami hiszpanki pop a czasami polki stary dobry rock
07.06.2011, 18:12
Ja słucham głownie rocka, offspring, blink 182 , znajdzie sie też kilka innych , nawet czasami coś z metalu
07.06.2011, 18:21
Ostatnio głównie tylko Rise Against (nowa płyta "Endgame" - uważam, że jest genialna )
-- WebNuLL Ubuntu (Linux dla ludzi) | Blog komputerowy | Linux Mint
11.06.2011, 19:01
A ja wlasnie w tej chwili slucham Michaela Jacksona.Zawsze Go podziwialem i zawsze bede podziwial,za Jego olbrzymi talent,ktory za wczesnie zgasl,jak swieczka na wietrze.
16.06.2011, 17:47
(13.06.2011, 09:38)slesh1984 napisał(a): Metal, Death Metal, Hard Rock, Blues. Z kapel to tak: A w tej chwili leci mi Usher w piosence "More",no dosc fajna piosenka.
25.07.2011, 20:36
Slayer, Metallica, Megadeth, Rage Against The Machine, Misfits, Iron Maiden, TSA, Dżem, The Nightwatchmen, Audioslave, Ugly Kid Joe, Slipknot, Iron Maiden, Godsmack, Elvis Presley, Disturbed, Boston, Alice Cooper, Acid Drinkers, Rob Zombie, Van Halen, Motorhead, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Manowar, Judas Priest, Ramones, Dead Kennedys, AC/DC, SOAD, Serj Tankian, Cypress Hill, Danzig i jeszcze tego będzie, ale nie chce mi się pisać
23.08.2011, 09:40
A ja mam w tym momencie najlepszą muzykę na świecie.Jest potwornie gorąco i mam otwarte okna,słyszę tylko warkot motorów i szum przejeżdżającyh samochodów,różnej maści.Głowa puchnie.A przed godziną słuchałem Piaska-Piasecznego,który od września z innymi trzema piosenkarzami ma być jurorem w muzycznym Show.
05.01.2013, 14:12
Ja uwielbiam punk i ska. Często w moich głośnikach słychać Farben Lehre, Akurat, Koniec Świata, ZMŻ.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |