10.10.2010, 21:54
Witam, chciałbym przedstawić swój problem forumowiczom, ponieważ sam sobie z nim nie daje rady i liczę że ktoś mi pomoże. Otóż posiadam laptopa firmy Fujitsu Siemens (model AMILO Pro V2055). Gdy komputer dostaje większe obiążenie, np. gdy odpalam opere, a na niej kilka kart, gadu-gadu i skypa jednocześnie to włącza się blue screen. Program HDD Health pokazuje następujący komunikat: " HDD Health warning! SEGATE ST980811AS health is critically low! (1%). Wie ktoś co się dzieje? Jak unicestwić blue screena?
Mój drugi problem związany jest z siecią bezprzewodową. Komputer nie znajduje żadnych sieci w zasięgu, pomimo że leży prawie na routerze. Pojawia się komunikat mówiący o tym, że trzeba wlączyć "przełącznik sieci bezprzewodowej na komputerze". Znajduje się on obok włącznika laptopa, wszystkich kontrolek itp. Jednak nie reaguje na polecenia. Co zrobić by móc swobodnie korzystać z "radiówki"?
Prosze o pomoc i z góry dziękuję.
Mój drugi problem związany jest z siecią bezprzewodową. Komputer nie znajduje żadnych sieci w zasięgu, pomimo że leży prawie na routerze. Pojawia się komunikat mówiący o tym, że trzeba wlączyć "przełącznik sieci bezprzewodowej na komputerze". Znajduje się on obok włącznika laptopa, wszystkich kontrolek itp. Jednak nie reaguje na polecenia. Co zrobić by móc swobodnie korzystać z "radiówki"?
Prosze o pomoc i z góry dziękuję.