Mam problem z komputerem, mianowicie. Gdy chciałem odinstalowac program SonyVegas 7 wyskoczył mi błąd errorreport.dll i że nieby jak nie będeę tego czegoś miał errorreport.dll to program Sony Vegas nie odinstaluje się. Wczesniej przed próbą odinstalowania nie działały mi praktycznie wszystkie programu tj: gg, gry TC powerPack. nie wiem ocb ale widzialem wczoraj jak ojciec grzebie w "dodaj lub usun programy" moze cos odinstalowal ?? bynajmniej nie przyznal sie ... help!! spotkaliscie sie z czyms takim jak errorreport.dll ???
a i jeszcze jedno komputer teraz chodzi o 90% wolniej i zanim odpali sie jakis program tj np gg to mija od 3 do 5 minut (z zegarkiem w ręku)
i last.fm nie chce sie odpalac jak wlaczamjakas muzyke z winampa (oczywiscie winamp tez uruchamia sie okolo 4 minut) jak jeszcze mi sie cos przypomni co jest nie tak to dopisze..
a i jeszcze jedno komputer teraz chodzi o 90% wolniej i zanim odpali sie jakis program tj np gg to mija od 3 do 5 minut (z zegarkiem w ręku)
i last.fm nie chce sie odpalac jak wlaczamjakas muzyke z winampa (oczywiscie winamp tez uruchamia sie okolo 4 minut) jak jeszcze mi sie cos przypomni co jest nie tak to dopisze..