29.01.2013, 13:37
Witam, totalnie nie znam się na tym całym sprzęcie który jest w środku mojego starego komputera, wiem tylko że karta graficzna zwariowała i teraz jak włączam komputer mam niebieskie / różowe paski a wymiana pasty nic nie dała więc postanowiłam kupić nową karte graficzną.
Moja stara karta to : GeForce 7200GS
(wiem badziew ale ten komp to antyk : P ) i tutaj moje pytanie jaką karte graficzna mogę kupić na jej miejsce? Wiem tylko że te styki muszą być takie jak na tej poprzedniej dlatego wolę zapytać się osób które się na tym znają. Prosiłabym o pomoc w doborze jakieś przystępnej karty bo żal mi pieniędzy żeby do starego kompa wyrzucać jakaś drogą i ekstra karte graficzną.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.
Moja stara karta to : GeForce 7200GS
(wiem badziew ale ten komp to antyk : P ) i tutaj moje pytanie jaką karte graficzna mogę kupić na jej miejsce? Wiem tylko że te styki muszą być takie jak na tej poprzedniej dlatego wolę zapytać się osób które się na tym znają. Prosiłabym o pomoc w doborze jakieś przystępnej karty bo żal mi pieniędzy żeby do starego kompa wyrzucać jakaś drogą i ekstra karte graficzną.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.